Kategorier
Nyheter

Oppdatert terminliste – stiftelsesdagsfeiring 20. juni

Terminlisten har blitt oppdatert på nytt – med full feiring av stiftelsesdagen 20. juni. 

KORONA-TILPASSET TERMINLISTE FOR NYGAARDS BATALJON 2020

(oppdatert pr. 03.06.20)

Lørdag 6. juni – Stafettkonkurranse mellom pelotongene
Fremmøte på Småleken kl. 15.30. Full uniform, men ta i tillegg med idrettstøy og joggesko. Det holdes stafett- og tautrekkingskonkurranser. Deretter blir det kakefest. Avslutning på Løven kl. 18.30.

All aktivitet vil skje med minst én meters avstand, og i henhold til retningslinjene fra myndighetene.

 

Lørdag 13. juni – Bueskyting
Fremmøte på Småleken kl. 15.30. Full uniform. Det holdes bueskytingskonkurranse med premier. Bueskytingen vil bli gjennomført oppdelt og under avstands- og hygieneregler. Avslutning på Løven kl. 18.30. NB: Siste frist for tilbakelevering av vandrepokaler. All aktivitet vil skje med minst én meters avstand, og i henhold til retningslinjene fra myndighetene.

 

Onsdag 17. juni – Generalprøve på bataljonseksersisen
Fremmøte på Småleken kl. 17.30. Full uniform. Avslutning på Småleken kl. 19.30. All aktivitet vil skje med minst én meters avstand, og i henhold til retningslinjene fra myndighetene.

 

Lørdag 20. juni – Nygaards Bataljon 163 år
Nygaards Bataljon fyller 163 år. Fremmøte på Løven kl. 14.00 i Galla. Vi marsjerer til Nygårdsparken hvor Nygaardsgutten bekranses. Deretter marsjering i strøket, og videre til Møhlenpris Skole, hvor det kl. 15.00 holdes soldatfest med bespisning. Etter dette marsjerer korpset til Torvallmenningen. Gamlekarene stiller på Løven kl. 16.30, og marsjerer til Torvallmenning for å møte korpset. Det marsjeres så gjennom byen og videre til Møhlenpris idrettsplass/Storeleken. Innmarsj kl. 17.30. På Storeleken finner komplimentasjon, oppvisning, defilering og parade sted. Foreldre og andre interesserte oppfordres til å møte frem. Avslutning på Løven ca. kl. 19.00. Deretter bankett på Grand for rådet og gamlekarene. Nattparade på Løven kl. 01.30. All aktivitet vil skje med minst én meters avstand, og i henhold til retningslinjene fra myndighetene.

 

Tirsdag 23. juniPelotongsfotball – innledende runder
Fremmøte på Småleken kl. 17.30. Kun idrettstøy. Avslutning på Småleken kl. 19.30. Myndighetene vil fra 15. juni tillatte fotballtrening med kontakt for barn og unge under 20 år. Utenom selve fotballkampene vil de vanlige avstands- og hygienereglene bli holdt.

 

Torsdag 25. juni – Pelotongsfotball – finaler
Fremmøte på Småleken kl. 17.30. Kun idrettstøy. Avslutning på Småleken kl. 19.30. Myndighetene vil fra 15. juni tillatte fotballtrening med kontakt for barn og unge under 20 år. Utenom selve fotballkampene vil de vanlige avstands- og hygienereglene bli holdt.

 

Søndag 28. juni – Landtursdag til Haakonsvern
Dagen vil være vanskelig å gjennomføre som vanlig. Vi ser på alternative muligheter for gjennomføring av dagen, og nærmere informasjon vil bli gitt på et senere tidspunkt.