Kategorier
Nyheter

FlipZone med Nygaards Bataljon

Hei Nygaardsgutter! Nå på lørdag 15. februar kjører vi på med ny aktivitet. Vi skal nå dra på FlipZone trampolinepark i Åsane.

Dette var en stor suksess i fjor, så det må selvfølgelig gjentas.

Vi møtes kl 10:45 i lokalet på Møhlenpris, hvor vi tar bussen sammen ut til trampolineparken (husk busspenger). Man kan også møte opp direkte på FlipZone kl 11:30 hvis dette er ønskelig. Vi herjer så svetten renner på senterets store hoppemuligheter, før vi får servert pizza og drikke! Vi er ferdig på FlipZone ca. kl. 14:00.

Gjerne ta med en kompis eller ti, den som tar med seg flest gutter vil få en premie! Husk å ta med gymtøy, og hvis du har, ta med hoppesokker. Vi håper å se alle som en denne lørdagen! Vi kan love moro i verdensklasse!

Nygaardshilsen
Rådet 2020