Kategorier
Nyheter

Offisersvalg for sesongen 2015

Offisersvalg!

Etter en lang sommerferie er det endelig på tide å treffes og velge offiserene som skal styre Nygaards til neste år! Offisersvalget blir Lørdag 27.september 2014 kl. 14.00 ved småleken. (Selve valget holdes i Nygaardsparken). Det er viktig at du møter og stemmer på den du mener bør lede korpset i 2015-sesongen. 

Rett etter valget blir det quiz, konkurranser og masse annet gøy. Premien til det vinnende laget blir å kaste fjorårets sjef i Puddefjorden! Etterpå går vi opp i hovedkvarteret for en matbit. Vi slutter av i lokalet vårt ( Wollfs gate 9, rett ved Storleken på Møhlenpris) ca kl. 16.30. Kle deg etter været!

De som ønsker å stille til valg som offiser må kontakte sjefen 2015 Øivind Olsen Tombre på tlf: 99 22 73 59 eller mail: sjefen@nygaards.no. Fristen for å stille er onsdag 24. september. Fristen er absolutt.
Underoffiserer velges av det nye rådet på et senere tidspunkt. Eget skjema for å stille til underoffiser vil bli sendt ut senere.