Kategorier
Nyheter Ukategorisert

Overnatting i Nordnæsdalen

Nå til helgen, 25. til 27. november, arrangerer Nygaards Bataljon den tradisjonsrike overnattingsturen til Nordnæsdalen. Rådet håper at alle guttene som har mulighet blir med på denne kjekke turen. Vi kan love at det blir en super opplevelse med blant annet brettspill, godt samhold, playstation og god mat.

Vi deler opp slik at 1. pelotong og 2. pelotong fra sesongen 2016 overnatter fra fredag til lørdag, mens 3. og 4. pelotong overnatter fra lørdag til søndag. Offiserene blir likt fordelt utover helgen. Sjefen kommer til å være på hytten begge dagene.

Oppmøte i Nordnæsdalen kl 18, eller i lokalet på Møhlenpris 17.30 dersom noen trenger hjelp med å komme seg til «Dalen». Husk i såfall busspenger!

Vi avslutter klokken ca. klokken 13:00 i Nordnæsdalen begge dagene. For guttene som ikke blir hentet blir det også nå muligheter for å ta bussen med offiserene hjem til lokalet.

Pakkeliste:

  • Sovepose
  • Toalettsaker
  • Eventuelt noe gøy som kan bidra til en bedre tur.

Håper å se så mange nygaardsgutter som mulig, og ikke vær redd for å ta med en kompis eller to! Om du lurer på noe er det bare til å kontakte sjefen, Jørgen Moldestad, på tlf. 971 63 500.