Kategorier
Nyheter

Aktivitetsdag fredag 11. november

Fredag 11. november er det planleggingsdag, og i den anledning vil vi invitere alle Nygaardsgutter til en gøy aktivitetsdag i Vitalitetssenteret. 

Dagen begynner kl 08.00, og vi starter dagen med å oppholde oss i Vitalitetssenteret (Møhlenpris, Wolffs gate 12), hvor vi blant annet skal blåse opp hoppemadrassen, spille fotball, innebandy, og rett og slett gjøre hva vi vil! Når klokken er 12.00 beveger vi oss rett over gaten til lokalet vårt, hvor vi skal spise pølser. Når vi har spist opp, går vi samlet bort til Buekorpsmuseet, hvor det blir foredrag og omvisning i museet. Vi går etter besøket på Buekorpsmuseet samlet tilbake til lokalet, hvor vi er ferdig ca kl 16.30.

Alle Nygaardsgutter er invitert og det er bare til å ta med en fetter/kompis! Husk å ta med treningsklær og innesko! Hvis dere lurer på noe kan dere kontakte sjefen Jørgen Moldestad på 97163500 eller moldestad.jorgen@gmail.com