Kategorier
Nyheter

Overnatting i Nordnæsdalen helgen 15. til 17. november

Helgen 15. – 17. november har Nygaards fått låne hytten til Nordnæs Bataillon i Nordnæsdalen. Vi arrangerer da overnattingshelg. Det blir fotball, idrett, brettspill, Playstation, og vi lager god middag. Alle som tilhører 1. kompani (forrige sesongs 1. og 2. pelotong) skal overnatte fredag 15. til lørdag 16. november. De møter på fredagen kl. 17.00 i lokalet vårt (Wollfs gate 11 på Møhlenpris), vi tar så buss sammen opp til Nordnæsdalen. Vi avslutter i lokalet på lørdagen kl. 15.00.

Alle som tilhører 2. kompani (forrige sesongs 3. og 4. pelotong samt slagerne) skal overnatte lørdag 16. til søndag 17. november. De møter på lørdagen kl. 15.00 i lokalet vårt (Wollfs gate 11 på Møhlenpris), vi tar så buss sammen opp til Nordnæsdalen. Vi avslutter i lokalet på søndagen kl. 15.00.

Nygaards holder alt av mat og ordner med alle aktiviteter. Men du må ta med: sovepose, klær (idrettstøy), tannkost og tannkrem. Har du spørsmål, ring sjefen André Jørgensen på mob. 47 80 49 52.