Kategorier
Nyheter

Aktivitetsdag på Vilvite-senteret søndag 3. november!

Søndag 3. november blir det aktivitetsdag i Vilvite-senteret og deretter film i lokalet vårt. Vi møter på i lokalet vårt (Wollfs gate 11, rett ved Storeleken) kl. 11.00 denne søndagen, og går sammen bort til Vil Vite-senteret. Der blir det masse aktiviteter og moro. Klokken 13.30 går vi bort til hovedkvarteret vårt, her blir det lunsj og vi skal se film på vår gigantiske nye storskjerm! Hvis du har en kamerat, en fetter eller en bekjent som kunne tenke seg å begynne, ta han med på aktivitetsdagen vår! Vi avslutter i lokalet Wolffs gate 11 kl. 16.00.

Ved spørsmål ta gjerne kontakt med:

Sjef André Jørgensen
Tlf: 47 80 49 52
sjefen@nygaards.no

1. kompanisjef Øivind Olsen Tombre
99 22 73 59
oivind.tombre@gmail.com

Med vennlig hilsen

Rådet 2014