Kategorier
Nygaardsgutten Nyheter

Aktivitetsdag 11. november

Fredag 11. november er det planleggingsdag, og som vanlig arrangerer Nygaards aktivitetsdag!

Fredag 11. november 2011 er det planleggingsdag, og dermed skolefri for de fleste. Det er da igjen klart for en utrolig kjekk aktivitetsdag med Nygaards Bataljon!

Vi møter på Småleken kl. 09.00. Vi tar så Bybanen til FYSAK Allaktivitetshus som ligger på Slettebakken like ved Bergenshallen (adressen er: Vilhelm Bjerknesvei 42). I FYSAK-hallen skal vi ha masse gøye aktiviteter: fotball, skating, bordtennis, klatring, dart, kanonball, hoppemadrass og mye annet morsomt (alt utstyr kan lånes i hallen). De som vil møte direkte på Fysak, kan møte der fra kl. 10.00.

Kl. 12.30 tar vi Bybanen tilbake til Møhlenpris. Der blir det omvisning i Nygaards’ nye hus i Konsul Børs gate. Der vil det også bli servert en liten matbit, men for de ekstra sultne kan det være lurt å ta med matpakke. Kl. 14.00 skal vi besøke Bergen Tekniske museum. Vi får omvisning og kjøretur med byens eldste trikk rundt på Møhlenpris!

Vi slutter av på Løven (Muséplass) kl. 16.00. Husk å ta med idrettstøy til å ha i på Fysak-hallen. For de som har en kamerat som vil begynne i Nygaards, er han selvfølgelig hjertelig velkommen til å bli med!