Kategorier
Nygaardsgutten Nyheter

Offisersvalg for sesongen 2020

Høsten nærmer seg, og det er på tide å velge rådet som skal lede bataljonen gjennom neste sesong!

Velkommen til offisersvalg for sesongen 2020. Her kan alle de som var med i fjorårets sesong få stemme. Offisersvalget finner sted lørdag 7. september, klokken 14.00 i Nygårdsparken. Her er det viktig å stille!

Rett etter valget blir det konkurranser og diverse før det blir bespisning i lokalet. Dagen avsluttes med at vi kaster sjefen for sesongen 2019, Nikolas Sætre, i sjøen! Vi regner med å slutte av omtrent 17.00. De som ønsker å stille til valg som offiser må kontakte Sjefen 2020, Erik Jørgensen (95127559) senest lørdag 31. august. Fristen er absolutt. Underoffiserer velges av det nye rådet senere i høst. Informasjon om dette vil komme senere.

Vel møtt!