Kategorier
Nyheter

Oppladning til sesongen 2017

Hei, og godt nyttår!

Håper alle har hatt en deilig juleferie, og er klare for flere kjekke aktiviteter og den kommende jubileumssesongen. Vi i Rådet jobber hver dag for at sesongen skal bli fantastisk og et minne for livet til alle guttene i Nygaards Bataljon!

Vi starter opp igjen med de vanlige aktivitetene neste uke. Det vil altså si at førstkommende mandag, 9. januar, er det leksehjelp i Lokalet på Møhlenpris (Konsul Børs gate 35) fra 17:00-18:30, og førstkommende onsdag, 11. januar, er det åpen dag i Lokalet fra 18:00-20:30, hvor vi kan love at det blir enda flere kjekke og sprøe aktiviteter. Sesongstart 11. mars nærmer seg mer og mer dag for dag, og vi gleder oss til å se de staute nygaardsguttene på linje, klare til å pryde Bergen by i blått og hvitt og la trommeslagene dundre i gatene. Sammen klarer vi å skape en uforglemmelig jubileumssesong. Minner også om at loddbøker kan leveres inn til 4. løytnant, Håvard Tombre, hver onsdag på åpen dag. Vi snakkes!

Mvh Rådet 2017