Kategorier
Nyheter

Offisersvalg for sesongen 2013

På rådsmøte 10. august ble sjefen for sesongen 2013, sesongen 2012s 1. kompanisjef Ivar Skorpen Johnsen, valgt! Det er nå på tide å velge resten av rådet for den kommende sesongen.

Offisersvalget blir holdt lørdag 29. september 2012 kl. 13.00 med oppmøte på Småleken.

Selve valget holdes ved den runde fontenen inne i Nygårdsparken. Etterpå skal vi ha quiz og andre konkurranser. Til slutt blir det servert en matbit i korpsets nye lokaler. Vi regner med å slutte av i lokalet i Konsul Børs gate 35 (rett ved Storeleken) ca kl 16.00.

De som ønsker å stille til valg som offiser må kontakte sjefen 2013, Ivar Skorpen Johnsen på tlf: 95 72 83 98, eller mail: ivar@hopemat.com. Fristen for å stille som offiser er onsdag 26. september. Fristen er absolutt. Underoffiserer velges av det nye rådet på et senere tidspunkt. Eget skjema for å stille til underoffiser vil bli sendt ut senere.

Nygaardshilsen

Rådet