Kategorier
Nygaardsgutten Nyheter

Offisersvalget for 2012

Offisersvalget vil bli avholdt lørdag 10. september kl. 13.00 på Skansemyren.

Etter en lang sommerferie er det nå endelig på tide å treffes og velge offiserene som skal styre Nygaards til neste år! Offisersvalget blir lørdag 10. september kl. 13.00 på Skansemyren idrettsplass (de som ikke vet hvor Skansemyren er, møter ved Fløybanen kl. 12.45).

Rett etter valget blir det tur opp til Skomakerdiket, hvor vi skal grille pølser og pinnebrød, ha quiz og andre konkurranser, og masse annet gøy. Vi slutter av på Skansemyren igjen, ca. kl. 17.00. Kle deg etter været!

De som ønsker å stille til valg som offiser må kontakte sjefen 2012, Mads William W. Bøkan på tlf: 90 76 40 46 eller mail: madswill@hotmail.com. Fristen for å stille, er senest onsdag 7. september. Fristen er absolutt. Underoffiserer velges av det nye rådet på et senere tidspunkt. Eget skjema for å stille til underoffiser vil bli sendt ut senere.

Beste nygaardshilsen
Rådet