Kategorier
Nyheter

Påminnelse om offisersvalg 4.september

Den 4. September skal vi sammen stemme for offiserene som skal styre, lede og bringe Nygaards Bataljon til storhet i sesongen 2022. Alle som var medlem i sesongen 2021 har stemmerett, og kan dermed være med å bestemme hvem de forskjellige offiserene blir.

Oppmøte er klokken 14.00 i Nygårdsparken hvor vi skal stemme frem neste års offiserer. Deretter skal vi ha rebus med gøye leker og premier. Så skal det vinnende laget i rebusen kaste fjorårets sjef Egil A. Lia i havet. Vi avslutter dagen med bespisning før vi er ferdig ca. klokken 16:30 i arkivet. Adressen til arkivet er Konsul Børs gate 35.

Om eventuelle spørsmål , ta kontakt med kommende Sjef, Erik Kleivdal.
Telefonnummer: +47 98481499
Email: erikkleivdal@gmail.com

Vi sees der!
Rådet 2021