Kategorier
Nyheter

Offisersvalg for sesongen 2019

Lørdag 1. september skal vi velge hvem som leder korpset gjennom neste sesong!

Etter en lang sommerferie er det nå endelig på tide å treffes og velge offiserene som skal styre Nygaards til neste år! Offisersvalget blir lørdag 1. september 13.00 i Nygaardsparken. Her er det viktig å stille!

Rett etter valget blir det konkurranser og diverse før det blir bespisning i lokalet. Dagen avsluttes med at vi kaster sjefen for sesongen 2018, Bjørn Wight, i sjøen! Vi regner med å slutte av omtrent 16.00.

De som ønsker å stille til valg som offiser må kontakte Sjefen 2019, Nikolas Sætre senest onsdag 29. august.

Underoffiserer velges av det nye rådet lørdag 8. september. Fristen for å stille til underoffiser der er lørdag 1. september.

Vel møtt!