Kategorier
Nyheter

Søndag 25. mai – Fellesutmarsj til Nordnæsdalen

Fremmøte på Løven kl. 08.00. Galla. Vi marsjerer ned til Hurtigrute terminalen der vi tar buss sammen med Dræggens Buekorps og Nordnæs Bataillon. Fra terminalen blir vi transportert til Nordnæsdalen, hvor vi skal være hele dagen. Der avholdes konkurranser i friidrett, fotball, tautrekking, terrengløp, bueskyting, samt skattejakt for de yngste. Ca. kl. 17.30 forlater vi Nordnæsdalen og fraktes i buss til Dokken. Innmarsj på Tollboden ca 18.30, hvor det blir utdeling av pokaler og diplomer. Avslutning ved Tollboden ca. kl. 19.00. Husk idrettstøy og joggesko, kleshenger til uniformen, samt mat og drikke for hele dagen. Det er også anledning til å kjøpe forfriskninger i Nordnæsdalen. Gamlekarer og foreldre er hjertelig velkommen til å være med hele dagen.