Kategorier
Nyheter

Offisersvalg for sesongen 2014

Offisersvalg for sesongen 2014

Etter en lang sommerferie er det nå på endelig på tide å treffes og velge offiserene som skal styre Nygaards neste år!

Offisersvalget blir lørdag 31. august 2013 kl. 13.00 ved Småleken. (Selve valget holdes i Nygårdsparken). Det er viktig at du møter og stemmer på dem du mener bør lede korpset i 2014-sesongen.

Rett etter valget blir det quiz, konkurranser og masse annet gøy. Premien til det vinnende laget blir å kaste fjorårets sjef i Puddefjorden! Etterpå går vi opp i hovedkvarteret for en matbit. Vi slutter av i lokalet vårt (Wollfs gate 9, rett ved Storeleken på Møhlenpris) ca. kl. 16.30. Kle deg etter været!

De som ønsker å stille til valg som offiser må kontakte sjefen 2014, André Jørgensen på tlf: 47 80 49 52 eller mail: sjefen@nygaards.no Fristen for å stille er onsdag 28. august. Fristen er absolutt. Underoffiserer velges av det nye rådet på et senere tidspunkt. Eget skjema for å stille til underoffiser vil bli sendt ut senere.

Beste nygaardshilsen

Rådet