Kategorier
Nyheter

Rådet 2013 er valgt!

Les resultatet og referat fra valgdagen her!

Lørdag 29. september 2012, med oppmøte kl 13.00 var det duket for valg av NygaardsBataljons offiserer for sesongen 2013. Valget ble i år avholdt ved den runde fontenen i Nygårdsparken. Tradisjonen tro var værgudene i det lunefulle hjørnet og bød på høstregn og kald vind denne lørdagen. Det var i år 32 stemmeberettigede gutter som deltok på valget.

Valget ble åpnet med at sjefen 2012, Mads William W. Bøkan takket for seg, før hanintroduserte sjefen for sesongen 2013, Ivar Skorpen Johnsen. Mads William overrakte ham sjefssabel og -fløyte. Ivar leste så opp valgreglene før han satte i gang selve valget.

Etter at valget var vel gjennomført ble det arrangert aktivitetsløype for de fremmøtte. Her fikk guttene blant annet prøve seg på quiz, bueskyting og huskelek. Som vanlig konkurrerte guttene lagvis om den gjeve førstepremien; å få lov å kaste den avtroppende sjefen i vannet. Mads William ble etterhvert kastet i Puddefjorden ved BI. Og i forhold til sjefene de siste årene er han nok den som har vært lengst uti, han tok seg like godt en liten svømmetur. Etter at han hadde kommet seg tilbake på land var det på tide å trekke inn i det nye lokalet i Konsul Børs gate 35. Her ble det servert pizza og saft til mange sultne gutter. Kl. 16.00 ble dagen avsluttet.

Valgresultatet for sesongen 2013 ble følgende:

 • Sjef Ivar Skorpen Johnsen (valgt på rådsmøtet den 10.08.12)
 • 1. kompanisjef André Jørgensen
 • 2. kompanisjef Øyvind Olsen Tombre
 • Fanebærer Steinn-Roar Valberg
 • 2. løytnant Mathias Botnen
 • 4. løytnant Stian Romslo
 • Adjutant Sigurd Danielsen
 • Tamburmajor Jørgen Moldestad (valgt av rådet etter offisersvalget)
 • 1. faneoffiser Christoffer Gjøsund
 • 2. faneoffiser Klaus Serck-Hansen
 • 3. faneoffiser Mads Olav Flo
 • Reserveoffiser Jonathan Sætre (valgt av rådet etter offisersvalget)