Kategorier
Nyheter

Landtursdag til Haakonsvern

Landtursdagen i Nygaards Bataljon, blir avholdt søndag 10. juni. Dette er en av årets kjekkeste dager, og sesongens siste dag!
Trykk på les mer for å se hele programmet for dagen!

Fremmøte på Løven kl. 09.00 i Galla. Korpset transporteres i buss til Haakonsvern, hvor vi skal være hele dagen. Det avholdes rifleskyting, terrengløp tautrekking og fotballkamper. Det vil også bli mulighet for en dukkert i bassenget. Det vil bli anledning til å kjøpe forfriskninger som pølser, kaker, is og brus. De som ønsker å grille, må selv ta med seg engangsgrill eller lignende.


Gamlekarer og foreldre er hjertelig velkommen til å være med, men alle voksne må ha med legitimasjon for å få adgang til basen. Det er mulig å ta egen bil med inn på basen. Gamlekarsskytingen starter kl. 12.00.


Før avreise fra Haakonsvern utdeles hederlig. Deretter transporteres korpset til Kalfartoppen hvor vi møter musikkorpset ca. kl. 18.00. Derfra marsjeres det til Løven hvor innmarsj finner sted ca. kl. 18.30. På Løven foregår utdeling av hederstegn, medaljer, pokaler og diplomer. Gamlekarer og foreldre oppfordres til å møte frem på Løven.Avslutning ca. kl. 20.00. Husk idrettstøy, joggesko og badeshorts, kleshenger til uniformen, samt mat og drikke for hele dagen.