Kategorier
Nygaardsgutten Nyheter

Aktivitetsdag på Haakonsvern

Fredag 3. februar er det planleggingsdag, og Nygaards inviterer til aktivitetsdag på Haakonsvern!

Fredag 3. februar 2012 er det planleggingsdag, og mange har derfor skolefri. Nygards Bataljon lager aktivitetsdag for alle nygaardsgutter og alle som vurderer å begynne. Vi møter på Løven (plassen foran Naturhistorisk museum på Nygårdshøyden) kl. 08.45 presis. Vi blir så fraktet med busser til Haakonsvern, hvor vi skal tilbringe resten av dagen. Vi skal få låne det nye, store idrettsanlegget. Der skal vi spille fotball, innebandy, håndball, basket, kanonball og mye, mye mer! De som vil kan også få bade i svømmebassenget. I tillegg vil noen fra forsvaret, vise oss hvilke krav de stiller til sine soldater!

Kl. 13.00 spanderer Haakonsvern lunsj på oss. Deretter blir det filmfremvisning i kinosalen på basen. Det blir også en overraskelse! Husk å ta med skifte til idrettstøy, innesko og badetøy. Bussen tilbake går kl 15.30, og vi slutter av på Løven igjen ca. kl. 16.00.

Er det noen som har en kamerat som vil begynne i Nygaards, så er han selvfølgelig hjertelig velkommen til å være med oss på Haakonsvern!