Kategorier
Nygaardsgutten Nyheter Ukategorisert

Buekorpshelg med tettpakket program

Helgen 28.-29. mai blir en gøy buekorpshelg med mye på planen, bueskyting og fellesutmarsj til Nordnæsdalen!
Les mer for program for hver dag.

Lørdag 28. mai er det fremmøte på Småleken kl. 15.30 i full uniform. På denne dagen skal det avholdes bueskytingskonkurranser i forskjellige årsklasser med premier. Det skal kjempes om bueskyttermedaljer og Johan N. L. Blytts pokaler til beste gutter i løp og bueskyting, noe som betyr at det er gode muligheter for alle å vinne! Ikke minst så skal det kjempes om beste pelotong i bueskyting! God informasjon om Nordnæsdalen vil også bli gitt. Når alle har skutt ferdig, blir det marsjert opp på Løven, hvor avslutningen vil finne sted ca. kl. 18.00.

Søndag 29. mai er det Fellesutmarsj til Nordnæsdalen. Fremmøte er på Løven kl. 08.30 i galla(Alternativt kan man møte direkte i Nordnæsdalen kl. 09.00). Fra Løven vil det bli transport til Nordnæsdalen, hvor vi skal være i store deler av dagen. Der kommer det til å bli avholdt konkurranser i friidrett, fotball, tautrekking, terrengløp, bueskyting, samt skattejakt for de yngste. Det er altså noe for alle! Ca. kl. 17.30 forlater vi Nordnæsdalen og fraktes i buss til Nykirkeallmeningen. Derfra skal det marsjeres til Tollboden, hvor det blir utdeling av pokaler og diplomer. Avslutningen vil finne sted på Tollboden, ca. kl 19.30. For guttene sin del, er det viktig å huske: idrettstøy og joggesko, kleshenger til uniformen, samt mat og drikke for hele dagen. Det er mulig å ta med egen grillmat, som kan grilles på en stor festgrill som vil bli satt opp. Det er også anledning til å kjøpe forfriskninger som pølser, is og brus i Nordnæsdalen. Gamlekarer og foreldre er hjertelig velkommen til å være med, og kan selvfølgelig ta med grillmat og få med seg det som skjer i konkurransene i løpet av dagen.

For de som ikke nøyaktig vet hvor Nordnæsdalen er, så ligger det i Fyllingsdalen med avkjørsel ikke så langt fra utløpet til Løvstakktunellen. Her kan du se kart med kjørerute fra Løven.

Detaljert program for Nordnæsdalen kan ses her.

Vi håper på en veldig flott helg, og at så mange som mulig vil være med!

Om det skulle være noen spørsmål angående dagen, ta kontakt med:

Idrettsoffiser Mads William W. Bøkan: 90 76 40 46
Sjef Sebastian B. Sandtorv: 99 49 02 14