Kategorier
Nygaardsgutten Nyheter

Lørdagskorpsenes fellesutmarsj 120 år!

Lørdag 5. mai er det klart for den 120. fellesutmarsj mellom de tre lørdagskorpsene. Nygaards Bataljon stiller på Løven kl. 13.30 i Galla.

Vi møter Dræggens og Nordnæs på Festplassen kl. 14.00. Deretter går marsjen til Korskirkesvingene hvor slagerkonkuransen blir holdt. Videre går marsjen til Skansen og Fjellveien, hvor det blir bespisning. Kl. 16.15 møter vi musikkkorpsene på Kalfartoppen, og de blir med oss på marsjen videre til Møhlenpris.

Kl. 17.00 finner innmarsj på Storeleken sted. Der vil alle korpsene holde holde sine oppvisninger, defilere og felles faneparade vil bli holdt. Foreldre, gamlekarer og andre interesserte, oppfordres til å møte opp som publikum på Storeleken.

Vi slutter av på Løven ca. kl. 19.30.


Praktisk informasjon:

  • De som har fylt ut påmeldings- og helsepopplysningsskjema til fellesturen, kan ta dette med seg.
  • De som har solgt ut loddbøkene sine, kan levere disse. Man kan også få nye