Kategorier
Nyheter

Velkommen til første eksersisdag!

Lørdag 10. mars begynner sesongen igjen i Nygaards Bataljon!

Fremmøte er på Småleken (Møhlenpris Idrettsplass) kl. 15.30 i full uniform. Det vil bli bespisning. Kl. 16.00 blir det holdt foreldremøte på Vitalitetsenteret på Møhlenpris om Nygaards Bataljon, sesongen 2012 og fellesturen til Danmark i sommer. Vi slutter av på Løven ca. kl. 18.00.

Rådet ønsker både nye og gamle nygaardsgutter hjertlig velkommen til ny sesong. Har du kamerater, brødre eller andre kjente som vil begynne i Nygaards, ta de gjerne med.

Vel møtt!

PS: Onsdag 7. mars er det nybegynnertrening. Oppmøte er kl. 17.30 på Småleken (den lille fotballbanen på Møhlenpris Idrettsplass). For de som ikke har fått uniform enda, er det mulig å få dette på Vilvite senteret fra kl. 19.00 samme dag.