Kategorier
Nyheter

Fellesmønstringen 2011

Lørdag 2. april møttes de tre lørdagskorpsene til sin årlige fellesmønstring.

Kl 14.00 stilte bataljonen på linje og telte 54 gutter. Været var overskyet, men tørt. Ca 14.30 møtte vi Nordnæs Bataillon (87 på linje) og Dræggens Buekorps (65 på linje) på Torvallmenningen, og samtidig kom regnet. Det var tildels mye regn, og alle ble våte. Etter marsjrunden ble det holdt en felles faneparade med toner fra alle korps’ hornblåsere. Fra paraden marsjerte vi bort til Grand selskapslokaler, hvor damegardene mettet sultne buekorpsgutter med hot-dog. Etter at hot-dogene var fortært var det underholdning og konkurranser på scenen. Før korpsene gikk hvert til sitt ble det servert is, og Nygaardssjefen presenterte – til stor begeistring fra soldatene – fellesturen til Aarhus i Danmark i 2012!
Ca kl 17.40 sluttet vi av på Løven til faneparade ved fanebærer Lars Opsvik.